De Inclusor | Over de Inclusor
15442
page-template-default,page,page-id-15442,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Over de Inclusor

De Inclusor is Hans Kroon, iemand die graag meedenkt, helpt, traint en oplossingen vindt, waar dat soms onmogelijk lijkt. 
De Inclusor is een spin-off van Perspectief. De Inclusor wil Inclusie en Zeggenschap voor iedere burger. Elk mens is uniek en heeft iets bij te dragen. Voor die mensen waarbij dat niet helder of gemakkelijk is, of die een zetje willen hebben, draagt de Inclusor bij aan een praktische en duurzame oplossing.
De Inclusor weet veel van Social Role Valorization en past het toe in de praktijk. In het Nederlands heet het Sociale Rolversterking. Hans geeft er les over bij Perspectief en gebruikt het als basis voor inclusieve oplossingen.
De Inclusor doet het niet in zijn ééntje. Hij werkt samen met een netwerk aan mensen die elkaar helpen en versterken. 
 
De Inclusor is er voor mensen die graag een grotere bijdrage willen leveren aan hun familie, vriendenkring en/of de samenleving. 
De Inclusor denkt met je mee en met de mensen die je bijstaan of ondersteunen. 
De Inclusor is niet gratis, maar de prijzen zijn op maat. Eerste ontmoetingen zijn altijd gratis.
Plaats:
Voorlopig heel Nederland. Ik werk vanuit Voorhout

Uren:

Ma. t/m vri. 10.00 – 19.00, ook ‘s avonds bereikbaar
Za.: Gesloten
Zo.: Gesloten